Trouwring aanbieding: herenring gratis! Klik hier

Mini Cart

oorbellen-schieten

GAATJES SCHIETEN

Voor gaatjes schieten hoef je bij ons geen afspraak te maken! Gedurende openingstijden kun je altijd terecht in onze winkel in Werkendam of Hardinxveld-Giessendam. Je mag langskomen wanneer het jou schikt. Bij baby’s schieten we gaatjes vanaf drie maanden oud.

Gaatjes schieten is voor jou en/of je kind vast een spannende ervaring. Wij vinden dat het vooral een leuke ervaring moet zijn. Daarom maken wij er graag een klein feestje van. Er is niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels toch iets toe. Daarom nemen wij onze tijd ervoor en leggen je alles uit. Op deze pagina kun je je alvast een beetje voorbereiden.

 

WAT GAAT ER GEBEUREN

Als de keuze van de oorbellen gemaakt is, reinigen wij de oren. Vervolgens zetten wij daar stipjes op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen zullen gaan komen. Zodra de positie van de stipjes goedgekeurd is gaan we over tot het schieten van de oorbellen. Wij schieten eerst het ene oor daarna het andere, niet tegelijk!

 

 DE OORBELLEN

Je hebt keuze uit verschillende oorbellen, van eenvoudige bolletjes tot mooie zirkonia's in 2,3 en 4mm. De oorbellen waarmee geschoten wordt zijn van staal of 24kt. goud verguld staal en zijn steriel verpakt.

 

SCHIETSYSTEEM

We werken met het Studex Plus Systeem. Het Studex plus instrument heeft een ingebouwde veer, die zich spant wanneer men aan de trekker trekt.

 
 

KOSTEN

Het schieten van gaatjes kost € 10,-  Dat is inclusief de oorbellen en een flesje sterilon.

 
 

NAZORG

Na het schieten moeten de oorbellen zes weken dag en nacht gedragen worden. Belangrijk daarbij is om de oren twee keer per dag te druppelen met sterilon en de oorbellen regelmatig te draaien. Daarna mag er gewisseld worden. Het is wel aan te raden om het eerste jaar continu oorbellen te blijven dragen, omdat anders de gaatjes dan nog binnen een aantal dagen dicht kunnen groeien.